Diensten

RENODRY – de efficiënte bescherming voor uw woning

RENODRY biedt een totaalconcept aan en een gamma aan verschillende producten om opstijgend vocht volledig op te lossen.

Wij bieden u een totaalconcept aan, met een gamma doeltreffende producten om opstijgend vocht in uw woning volledig, voor eens en voor altijd, op te lossen. Onze experts zijn al jaren vertrouwd met deze materie en kunnen u professioneel advies verlenen. Onze goed opgeleide technici  voeren de installaties uit met een hart voor hun werk. Na de installatie van een muurdroogunit volgen we het droogproces op en begeleiden we u totdat uw woning helemaal droog is.

 

Masonry Diagnostics

DIAGNOSE VAN HET METSELWERK

Onze specialisten komen bij u thuis om de situatie te onderzoeken. Ze voeren metingen uit en geven u een gedetailleerd overzicht van wat ze ontdekt hebben. Afhankelijk van de bevindingen stelt onze expert u een op maat gemaakte oplossing voor het probleem voor.

Dry out walls

UITDROGEN VAN MUREN

Onze RENODRY®-muurdroogunits rekenen af met capillair opstijgend vocht in uw woning en voorkomen dat dit vocht ooit nog een probleem vormt. RENODRY®-apparaten zijn niet-invasief en goedkoper dan andere conventionele methodes.

Nanobescherming

NANOBESCHERMING

Onze nanoproducten beschermen uw huis tegen slagregen en opspattend water. Ze leggen geen film en zorgen er dus voor dat de muren kunnen ademen. Met mos bedekte gevels, waterdoorlatende voegen – met onze nanoproducten zijn al deze dingen verleden tijd.

Mould remove

SCHIMMELVERWIJDERING

Schimmel is tegenwoordig een veel voorkomend probleem. Condensatievocht, gebrekkige ventilatie, enz. kunnen snel tot schimmel leiden. Keeper® anti-mould (anti-schimmel) laat schimmel verdwijnen. Onze experts zullen u graag adviseren.