Over Ons

Wij verlenen onze klanten een service van wereldklasse met innovatieve technologieën

Onsbegin

Hoewel RENODRY als bedrijf pas recent werd opgericht heeft het RENODRY-team, zowel zaakvoerders als personeelsleden, een voorgeschiedenis in het droogmaken van muren van meer dan 15 jaar. We hebben tevens meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van nanotechnologie. We beschikken hierbij over de beste experten en specialisten op het gebied van muren droogmaken en nanotechnologie. In nauwe samenwerking met hen creëerden we nu ons eigen merk RENODRY. RENODRY brengt de sterke punten van al deze producten met hun experten samen onder één dak.

OnzeFilosofie

We bieden u een totaalconcept op maat aan. We beschikken hiervoor over een uitgebreid productengamma waarmee we u een blijvende en gegarandeerde oplossing kunnen aanbieden voor alle vochtproblemen in en rond uw woning.  Onze experten zijn al jaren vertrouwd met de materie en zullen u op de best mogelijke manier advies verlenen.  Onze goed opgeleide technici voeren het werk uit en plaatsen de installaties.  Renodry monitort het droogmaakproces en ondersteunt u totdat uw huis bevrijd is van elke vorm van schadelijk vocht.

OnzeVisie

We streven naar een hoge tevredenheidsindex bij onze klanten door hun vochtproblemen op te lossen met gebruikmaking van onze innovatieve technologieën die tegelijk vooruitstrevend, milieuvriendelijk en niet-invasief zijn.